ŞIRNAK / MERKEZ - Kumçatı Şehit Mehmet İnal Ortaokulu

Yeni Atanan Öğretmenlerimizi Bilgilendirme

Şırnak,Kumçatı

Okulumuz Şırnak merkezine bağlı belde okuludur. Şırnak´ın Kumçatı beldesine bağlı bulunan okulumuz 2018 in ikinci döneminden itibaren tekli eğitime geçmiştir ve bünyesinde 12 ortaokul sınıfı  bulundurmaktadır. Okulumuzda Fen laboratuvarımız, Çok amaçlı salonumuz, Bilişim teknolojileri sınıfımız ve Teknoloji tasarım sınıfımız ile bir Kütüphanemiz bulunmaktadır. Okulumuz Şırnak´a yaklaşık 18 km mesafededir. Hava alanı Cizre ve İdil ilçeleri arasında bulunmaktadır. hava alanı bize yaklaşık 45 km mesafede bulunmaktadır. Gelen öğretmenlerimiz konaklamak için genelde Kumçatı beldesini tercih etmektedirler. Kumçatıda ev bulma sıkıntısı çekenler Şırnak Merkez ya da Cizrede ikamet etmektedir. Cizrede ikamet eden öğretmenlerimizde kendi özel araçlarıyla yada dolmuşla okula gelmektedirler. Şırnaktan gelen öğretmenlerimiz özel servis tutmaktadırlar. Beldemizde bir adet kapalı halısaha bir adet suni çim futbol sahası bir adet açık halısaha ve bir adet basketbol sahası bulunmaktadır. Beldemiz insanlarının misafirperverliği sizi şaşırtacaktır. Halkımız, beldemizin iklimi gibi oldukça sıcaktır. Kar neredeyse hiç yağmaz. Bahar ve yaz ayları da oldukça sıcak geçmektedir. Beldemizin deniz seviyesinden yüksekliği ortalama 500 metredir. Şehrimizin rakımı ise 1650 dir. Şırnak ve Kumçatı arasındaki sıcaklık farkının sebebi budur.  Birlikte milletimiz ve devletimiz için ülkemize bilgili kültürlü vatan sever öğrenciler yetiştirmek dileğiyle, hepinize hoşgeldiniz diyoruz.

Okulumuzda;

Hizmet Puanı: 26

Hizmet Bölgesi: 3

Hizmet Alanı: 5

Zorunlu Çalışma Süresi: 4 yıldır.

Öğrenci Sayısı: 240 dur.

Yayın: 04.01.2018 - Güncelleme: 01.10.2021 16:35 - Görüntülenme: 1653